Faimoasa interpretă din România, Delia prezintă noua melodie de vară, „Gustul care te fură”. Vara aceasta este foarte intensă pentru îndrăgita cântăreață din capitala României. Artista își bucură fanii cu o nouă lansare, piesa „Gustul care te fură”, rockish, dar cu multă energie care subliniază spiritul rebel al Deliei.

Piesa „Gustul care te fură” a fost compusă de Delia cu Alex Cotoi, cel care și semnează producția piesei.

„M-am distrat în studio cu Alex Cotoi atunci când am compus piesa ”Gustul care te fură”, am simțit să aduc puțin de vibe rock și efervescență vara aceasta”, a spus Delia.

Videoclipul oficial al piesei „Gustul care te fură” este unul ritmic, gândit de coregrafia lui Awad Chady și a dansatorilor din echipa lui și poartă semnătura lui Bogdan Daragiu, iar producția video Luca’s Art Film. Echipa Deliei de beauty a fost formată din Hilke Muslim (styling), Claudiu Burca (make-up) și George Cozma (hair).
Mereu surprinzătoare, Delia a lansat tot anul acesta și „SKNDL” în colaborare cu HVNDS, un manifesto al rebelilor cu cauză, un mix de stiluri muzicale rock-trap, dar și”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

Melodiile „Gustul care te fură”, cât și „SKNDL” vor fi incluse pe albumul „Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Videoclipul a fost încărcat pe youtoube pe 25 iulie și are 226.042 de vizionări. Ție îți place melodia? Dar sincer?

Distribuie articolul: