Diana Ballerini, femeia de afaceri a fost invitata podcastului „Bandstage”, unde a povestit despre divorțurile suportate în același an.

Fără complexe și taine, Diana a mărturisit că deși divorțul oficial nu i-a creat mari probleme, cel emoțional a durat mai mult și la suportat foarte greu.

„Eu pot să spun că am mai trecut printr-un divorț în tot acest timp. Divorțul pe foaie este cel mai ușor, divorțul emoțional este cel mai greu și nu este cu fostul soț, este cu altcineva. Aceasta este o noutate. A fost cel mai dificil divorț al meu pentru că este o relație care nu poate fi. Domnul nu a acceptat condițiile mele și am zis că înseamnă că noi nu putem să continuăm. Nu mai vreau rutină”.

Diana susține că deși se cunoșteau de mult timp, relația oficială nu a mers cu succes.

„De fapt, relația asta are vreo 10 ani, nu 10, cam vreo 13 ani. Noi am fost într-o relație de prietenie cu acest bărbat. Acest bărbat între timp a divorțat și el și a ajuns la concluzia că hai să Încercăm să fim împreună. Am zis ok, dar condițiile mele sunt următoarele: fiecare la casa lui, fiecare în patul lui, dar plecăm împreună în vacanțe… El din start a acceptat, dar mai apoi a văzut că primește energie foarte frumoasă și a zis că poate mă mut la el. Am zis că nu, a notat Diana Ballerini.

Distribuie articolul: