În Ajunul Crăciunului la Chișinău, Dan Balan a oferit un spectacol impresionant, dar unii fani l-au acuzat că ar fi consumat alcool înainte de a performa. Organizatorii evenimentului „Dan Balan – Christmas Magic 2024” au respins ferm aceste acuzații, conform protv.ro.

După o pauză îndelungată fără apariții pe scenă, artistul a revenit în cadrul spectacolului organizat de RB Agency pe 24 decembrie. Câțiva fani prezenți sau cei care au văzut prestația pe rețelele de socializare au speculat că artistul ar fi fost sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Nu știu daca este beat sau nu, dar cântă frumos, bravo”.
“Beat, obosit, nu contează. Dar cântă bine!”
“Bravo lui, un artist de nota 200, cântă și beat, ce are, cântă super frumos”, au fost comentariile unor internauți.

Cei care au părăsit dezamăgiți concertul au fost contraziși de organizatori, care au afirmat că artistul s-a dedicat complet realizării evenimentului, gestionând personal scenariul și toate aspectele artistice.

Echipa noastră a dedicat săptămâni întregi pentru a realiza acest eveniment sub îndrumarea meticuloasă a unui artist perfecționist precum Dan Balan.

Dan Balan a fost implicat complet în proiect, personal ocupându-se de compoziția scenei, scenariul evenimentului și de alte aspecte artistice. Menționăm și faptul că în noaptea dinaintea concertului Dan Balan a fost implicat în decorarea scenei, fiind necesare o serie de modificări de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregătirii producției (sonorizare, show-ul de lumini și vizual).

Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente în care artistul a vorbit cu publicul să fi fost interpretate într-un mod particular, dar întreaga reprezentație artistică a fost excepțională”, au declarat organizatorii.

 

 

Distribuie articolul: