Câțiva din noi și-au pus vreodată întrebarea despre cine am fost noi în viață din trecut. Astfel, Tany Vander la o ședință de Camertoane a perceput viața sa diferită de cea pe care o are. Vezi cu cine se aseamănă Tany. 

Tany a mărturisit urmăritorilor săi despre cazul ce a avut loc la ședința de camertoane, și anume despre ce a văzut când s-a teleportat:

Astăzi spre final trebuia să aleg un camerton care să-mi numere meridianele, unul dintre ele a sunat într-un așa mod încât eu am avut așa o stare că m-am teleportat. M-am dus undeva era cald, timpul prânzului, eu stăteam undeva la balcon sau terasă , din piatră albă, mă uitat la mare. Îmi era așa de cald și bine.”

Când a perceput mai bine locul, a înțeles că era vorba de Alexandria. Și faptul că era o femeie cu părul negru și îmbrăcată în alb, Tany a înțeles că ea era Cleopatra.

După felul său de a manipula bărbații, tatuajul cu pisica care se aseamănă cu patrupedul zeiței, ba chiar mai mult, machiajul pe care și-l făcea Tany, a făcut-o pe bloggerița să înțelegea cine este ea într-adevăr.

Distribuie articolul: