Anul acesta a pornit cu stângul pentru Patric Hanganu. La început de an s-a anunțat divorțul său cu Svetlana Nichitina. Mai apoi a fost șocat de decizia judecătorilor că este privat de dreptul de a-și vedea copilul timp o lună. Și iată acum Hanganu lovit de o nouă bombă!

 

Hanganu care numără zilele până  a-și vedea copilașul, s-a trezit cu o nouă hotărâre din partea judecătorului.

„Cu tot cu ziua de azi trebuiau să mai fie încă 5 zile până când ar fi trebuit să mă vad cu Patric, dar astăzi prin hotărârea instanței de judecată mi s-au adăugat încă  60 de zile în care nu pot să mă apropii de el. Eu o sa va rog să nu-mi comentați acum că vă pare rău și ca mă susțineți, vă rog frumos. Asta este în trecut, eu am acceptat situația și să știți că eu sunt foarte bucuros. Eu sunt bucuros și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu ca el mi-a dat așa o situație in viață, asa o lecție unde eu mi-am luat o povară foarte mare de pe spatele meu. Eu la vârsta de 23 de ani când am început toata istoria asta, eu nu trebuia să-mi iau pe spatele meu asa povară, eu am dus povara asta în spate trei ani, dar eu ma bucur ca am scăpat in sfârșit și va spun sincer ca sunt foarte fericit”.

Apoi Patric a mai menționat:

„Patric crește, este in siguranță, este dădaca care are grija de el de dimineață până seara, așa ca eu nu-mi fac griji. Eu am hotărât pentru mine în primul rând sa dispar, sa nu ma mai implic deloc, dacă eu până acum stateam cu o mana întinsă de ajutor și am spus ca la orice ora eu m-am străduit sa ajut, deja gata, am hotărât ca gata, eu tin mâna in buzunar si tot ce vine, vine doar la mine in buzunar si nu ajut pe nimeni absolut. Ma bucur de viață, de lucrul pe care il am, de prieteni si colegi si asta este cel mai bine pentru mine. lar situația care a fost pana acum mi-a deschis ochii si am scăpat de ceea ce duceam eu in spate, m-am lepădat”.

„Să știți  ca in toata situația asta eu am doar de câștigat, pentru ca eu am scăpat de o povara foarte mare care a fost pe spatele meu timp de trei ani, am scăpat de certuri, de scandaluri, n-o sa mai dorm in mașină deja, o sa dorm in casa, toti banii pe care ii fac rămân la mine, cheltuiala de bani aiurea nu o sa mai fie. Tot ce o sa câștig eu o sa fie pentru necesarul meu, am câștigat libertate, adică eu sunt numai in câștig din toata situația asta, din aceasta cauza nu ma compătimiți, dar bucurați-va pentru mine”.

Scandalul cu divorțul dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichitina a început la finele lunii ianuarie, prin mesajul lui Patric spre public. Interpretul a povestit despre despărțire și că fosta soție nu-i permite să-și vadă fiul.