Primăvara e timpul optim să ai mai multă grijă de tine și de tot ce înseamnă sănătatea ta. Invitro Diagnostics îți vine în ajutor în depistarea și prevenirea bolilor cu transmitere sexuală, lansând o promoție cu reduceri pentru teste specifice la mai multe afecțiuni de acest tip. Vezi cum poți beneficia de ofertă și în ce filiale să te adresezi. Despre importanța testării la timp ne-a spus medic ginecolog-obstetrician Victoria Voloceai.

„Primele semne sunt semnele legate de leucoree – pacientele acuză niște secreții mai abundente și aceasta în mare parte le determină să apeleze la medicul obstetrician-ginecolog. Evident că deja la o simplă examinare ne vom putea da seama care este cauza acestor secreții. Vorbim de examinări simple, fie că sunt secrețiile bacteriologice sau fie indicăm deodată, dacă este o pacientă care are multiple contacte sexuale, testul la infecțiile torch, ca să vedem dacă nu este vorba despre o boală sexual transmisibilă. Dacă noi depistăm cât mai precoce infecțiile sexual transmisibile noi putem preîntâmpina o evoluție mai gravă și automat complicațiile acestor infecții”, menționează Victoria Voloceai, medic obstetrician-ginecolog, Invitro Diagnostics.

Până pe 31 mai aveți 30% reducere pentru testele de depistare a bolilor sexual transmisibile. Oferta este disponibilă la filiala Invitro Diagnostics din Chișinău, str. Melestiu, 20, dar și în toate filialele Invitro Diagnostics din nordul țării.

„În cadrul laboratorului beneficiați de o ofertă excepțională în perioada primăverii, perioada când trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, să vă testați la infecțiile sexual transmisibile – este vorba despre pachetul infecțiilor Torch și despre Florocenoza (sau Femoflor). 30 de % este promoția de care puteți să beneficiați dacă vreți să identificați prezența infecțiilor sexual transmisibile”, mai adaugă Victoria Voloceai, medic obstetrician-ginecolog, Invitro Diagnostics

Consecințele infecțiilor sexual transmisibile pot fi grave, până la infertilitate. Este important să se testeze ambii parteneri chiar de la începutul relației sexuale.

„Filiala de pe str. Melestiu, 20 vă oferă o mare posibilitate de a vă examina atât pre-concepțional, cât și în perioada sarcinii. Este foarte important să testăm infecțiile torch și evident să efectuăm un test la Florocenoză – pentru că am putea preveni anumite complicații tardive, complicații asociate cu infertilitate, complicații asociate în sarcină cu probleme ale feților de nivel neurologic, atât intrauterin cât și în perioada perinatală precoce. Chiar și în cazul în care nu prezentați niciun tablou clinic a unei patologii ginecologice, vizita la medicul ginecolog este obligatorie o dată în an”, mai spune în final medicul Invitro Diagnostics.

Invitro Diagnostics
www.invitro.md
Info line: 078 903 999
Perioada promoției: 05 Martie – 31 Mai 2021
Reducerea de -30% se aplică la următoarele investigații (în limita stocului disponibil).
*Suplimentar se achită prelevarea materialului biologic.

P