Anul trecut, Victoria Tunç a fost profund marcată de faptul că și-a pierdut accesul la pagina ei personală de facebook, creată acum câțiva ani. Astăzi vloggerița a rămas uimită să descopere că aceasta încă mai este activă. 

Victoria Tunç a descoperit în această dimineață că pagina ei „Muzică/ Viață/ Umor” încă mai este activă, doar că sub altă denumire. Cu inima frântă, femeia a făcut o postare în care și-a informat prietenii virtuali că și-a găsit pagina „furată” acum șapte luni:„ Toate persoanele sunt ale mele (n.r. urmăritorii), toate recomandările paginii sunt ale mele. Desigur că a șters tot conținutul și numele a fost schimbat”.

Voggerița a recunoscut că pierderea accesului la acest cont, a fost destul de dureroasă, mai ales că pentru ea, activitatea pe care o făcea acolo, însemna foarte mult.

„N-am să uit niciodată dimineața în care am aflat că am rămas fără pagina mea, cu cele mai sincere video-uri postate, care erau peste 100 la număr. Da e munca mea. Acolo am plâns și am râs. Mi se tăiase o bucată din mine. Am căutat, am cercetat, dar în zadar. Azi de dimineața aflu că pagina mea cu oamenii mei, 127.000 la număr și recomandările mele este activă. Desigur că a șters tot conținutul de pe pagină. Iarăși am întrat într-o stare de stres, căci mă tot întreb: „Cum poate un om normal să facă așa ceva?”. Dar eu pagina acesta furată ori o lichidez sau o iau înapoi. Ziceam eu atunci că îl găsesc mai devreme sau mai târziu. Sunt în proces deja!”, a dezvăluit vloggerița pentru EA.md. Femeia și-a rugat prietenii virtuali să raporteze pagina, lucru care se pare că s-a întâmplat, aceasta devenind inaccesibilă.

Amintim că Victoria Tunç a devenit victima hackerilor pe 1 august 2018, atunci când și-a pierdut accesul la pagina pe care o administra: Vloggerița Victoria Tunç a rămas fără pagina Muzică\Viață\Umor. „Pentru voi e doar o pagină, dar pentru mine e tot”

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Victoria Tunç, din nou blocată și e în culmea disperării: „Cu ce am greșit în fața voastră?”