Se pare că necazurile se țin lanț de vloggeriță. Victoria Tunç a rămas din nou blocată, de această dată nu mai are acces la profilul său facebook.

Supărată este puțin spus. Victoria Tunç pare să fie ținta răufăcătorilor și a rămas, din nou, blocată, de această dată nu mai poate accesa profilul său facebook.

Fiind în culmea disperării, vloggerița a făcut o postare pe un profil nou, creat acum câteva zile: „Bună seara dragii mei😢Da!Sunt eu acea Victorie, dușmanul poporului. Așa cred eu, cel puțin. După ce mi-au blocat pagina mea precedentă, a urmat profilul meu. Cică a raportat o mulțime de lume pentru ca să fiu „lichidată”. Oameni buni, am avut o zi de coșmar.
Stau de dimineață și mă gândesc cu ce am greșit în fața voastră? Știu că Diavolul așa ne face viața, ca să credem că nu mai există omenie și te face sa nu mai faci bine. Eu nu mă las în mâna lui nicidecum. Eu voi rămâne tot acea Victorie simplă și care a avut foaaarteeee multe căderi in viață. Sănătate sa fie, căci profiluri mai facem. Vă cuprind.”

Din fericire pagina Victoriei încă mai există și sperăm ca în curând vloggerița să restabilească accesul la profilul său. Acum câteva luni femeia a rămas fără pagina precedentă „Muzică, viață, umor”, creată de aceasta cu același scop și care a fost ștearsă de tot de pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Victoria Tunç, mesaj dur către bărbați: „Voi n-aveți idee cât de suferit și cât de negru este sufletul femeii” (Video)