De câteva luni, Victoria Tunç își delectează urmăritorii virtuali cu filmulețe ce conțin adevărate lecții de viață, trăite pe propria piele. Vloggerița originară din Moldova și stabilită cu traiul în Cipru a reușit să adune peste 70 de mii de fani pe pagina sa de Facebook, acolo unde postează periodic video-uri ce devin populare peste noapte. Puțini cunosc, însă detalii din trecutul acesteia.

Știați, de exemplu, că Victoria a participat acum patru la „Moldova are Talent”? Dovada este un pasaj din emisiune pe care vloggerița l-a dezvăluit abia ieri, îndemnată de persoanele apropiate:

„Deci așa. Am fost provocată de prietenii mei, care mă cunosc personal, să postez scheletul din dulapul meu. 4 ani trecuți, emoții maxime am trăit. Dar, m-am ales cu 3 de Nu. Sincer am regretat că am făcut-o. Dar a fost o experiență. Bioenergia e înțeleasă de foarte puțini oameni. De aceea, nu am dorit să deschid această discuție. Da ce este chip? Poftim”, a scris Victoria Tunç pe rețelele de socializare.

1

În cadrul concursului, moldoveanca și-a dorit să impresioneze cu un număr de prezentare a abilităților sale din bioenergie – „o energie cosmică, cu ajutorul căreia poți vindeca oamenii”, așa cum spune chiar Victoria. Totuși, acesta nu a obținut cei trei de „Da”, fiind eliminată din competiție.

Citește și: Clipurile ei ascund mari lecții de viață! Cunoaște-o pe Victoria Tunç – tânăra de la Sireți, care și-a construit fericirea în Cipru

Vedeți mai jos prestația Victoriei Tunç la ediția din 2013 „Moldova are Talent”:

Foto: Facebook.com, captură video