În episodul de ieri de la SuperStar România, două tinere din Republica Moldova au impresionat jurații și au primit două tichete de aur, care le garantează trecerea în etapa următoare. Este vorba despre Irina Revenco din Bălți și Victoria Peșterean, originară din Chișinău.

Victoria este o tânără de 25 de ani, îndrăgostită de muzică și declară că îi place să trăiască liber. „Cânt, studiez, sunt eu și mă redescopăr în fiecare zi”, a mai adăugat moldoveanca.

Odată cu apariția pe scena concursului, i-a făcut să zâmbească pe jurați și le-a dăruit o doză de energie pozitivă.

De la prima piesă, jurații au îndrăgit glasul ei puternic și melodios, însă i-au cerut să interpreteze și o piesă acapela.

„Victoria mi se pare foarte bună și o văd destul de departe”, a spus Smaily, jurat.

A doua participantă a fost Irina Revenco, de 17 ani, din Bălți, ce studiază la Colegiul de Muzică din localitate.

Muzica o înconjoară de mică pentru că tatăl ei este lăutar, astfel că pasiunea i s-a transmis ereditar. Irinei îi place să cânte la chitară și studiază ore în șir la aceasta. Se simte mai încrezătoare când o are cu ea pe scenă, iar când este supărată sau enervată îi place să se liniștească gătind.

Visul ei este să ajungă profesoară de canto sau de jazz la o universitate prestigioasă din Statele Unite.

„Piesa e greu de cântat, tu ai reușit și eu tare mă bucur. O să ascult și varianta ta pe net, dacă o să o plasezi, dar toată”, a spus Carla’s, jurat SuperStar.

Mulți tineri din Republica Moldova s-au remarcat și și-au demonstrat talentul la acest concurs.

Citește și: Andrei Serjant, băiatul din Chișinău care i-a făcut pe jurații de la SuperStar să plângă. Carla’s Dreams: „Crede-mă, ți-ai reprezentat orașul cu demnitate” (Video)