Victoria Lungu s-a botezat în apele Iordanului, în care a fost botezat mântuitorul Hristos. S-a întâmplat în timpul unei călătorii pe care a făcut-o recent în Israel.

În acest an, de Sfintele Sărbători de Paști, Victoria Lungu este în Israel, la bunii săi prieteni, Aliona și Israel Noti. Interpreta a vizitat locurile sfinte din Ierusalim și a primit „botezul” preotului în râul Iordan. Aceasta a fost fotografiată în timpul ritualului de botez. În imaginile postate pe rețelele sociale, vedeta este îmbrăcată într-o cămașă albă, de mătase, cu un imprimeu inspirat din Biblie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Răul Iordan-locul unde a fost botezat Mantuitorul Hristos ,multumesc bunului Dumnezeu pentru iubirea lui

O postare distribuită de Victoria Lungu (@lunguvictoriaofficial) pe

„Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru iubirea lui”, a scris Victoria Lungu în descierea fotografiilor. Menționăm că râul Iordan este cel mai mare din Țara Sfântă, iar apele sale conțin efecte miraculoase, motiv pentru care este deosebit de important din punct de vedere religios. În Sfânta Scriptură, acesta este văzut ca o sursă de viață pentru întreaga regiune – „Kikkar ha-Yarden”, și este asemănat cu „grădina lui Dumnezeu”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: