Rusoaica este foarte activă pe rețelele sociale și foarte deschisă pentru urmăritoarele sale. Aceasta a recunoscut că de la începutul carantinei și până în prezent a adăugat șase kg.

Victoria a publicat o fotografie făcută încă la începutul acestui an, dezvăluind că atunci cântărea 51-52 de kg. Aceasta recunoaște că acum greutatea ei a ajuns la 58 de kg și că este un record absolut pentru ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Bonya (@victoriabonya) pe

Citește și: Dieta flexibilă cu Valentina Florea: „E normal să mănânci și pizza, și dulciuri în cantități adecvate”. Cum slăbim fără înfometare

„S-a întâmplat un miracol și am ajuns să adaug în carantina 6 kg! Această fotografie a fost realizată în luna ianuarie a acestui an, aici greutatea mea a fost de 51-52 kg. Acum cântăresc 58 kg. Acesta este un record pentru mine! Cu ce greutate credeți că îmi stă mai bine? Și a doua întrebare este, cum să păstrez greutatea?”, scrie Victoria. Noi zicem că e bine și cu 51 și cu 58.

Multe femei au adăugat în greutate în timpul carantinei. Zicem că nu e mare problemă, doar am adăugat cam toate și oricum arătăm bine, nu-i așa fetelor?


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Vezi și: Pe urmele interpretei Adele. O actriță de la Hollywood a slăbit drastic și vrea să mai scape de 75 de kg (Foto)