Vrem ca vara să nu să se mai termine, iar  familia Beckham, se pare că își doresc același lucru. Victoria Beckham și familia ei sunt hotărâți să se bucure de sezonul estival cât mai mult timp posibil. Vedeta la începutul lunii a împărtășit deja fotografii din vacanța de pe insula Bali cu abonații ei, dar se pare că vacanța continuă! Victoria și-a bucurat fanii cu o nouă porțiune de fotografii de familie.

Victoria a capturat poze cu familia în timp ce  aceștia înotau în ocean. Cruz s-a urcat pe umerii fratelui  mai mare Brooklyn, iar șeful familiei, David Beckham îi avea pe umeri pe Romeo și pe Harper, care este singura fiică a celebrului cuplu.

Se pare că fetița Harper, în vârstă de șapte ani este liderul principal al familiei. Spontaneitatea și energia ei l-au făcut chiar și Brooklyn să se simtă ca în copilărie. Umblând cu sora lui mai mică, el nu a rezistat și a început să danseze, la fel ca Harper.

Harper loves her big brother so much 💕 kisses @brooklynbeckham X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Tânărul Romeo nu încetează să se ocupe cu tenisul nici măcar în vacanță. În stories de pe instagram acesta a spus că se antrenează în fiecare zi și speră să joace într-o zi cu Serena Williams, iar Grigor Dimitrov se pare că este jucătorul prferat al tânărului.

Cu toate acestea, Victoria nu se va bucura prea mult de timp liber. Începând cu luna viitoare se încep săptămânele modei, iar designerul va trebui să se întoarcă la viața ei de afaceri. Colecția de primăvară-vară a brandului său va fi prezentată la Săptămâna modei din Londra, pe 16 septembrie.

SURSA