Platforma online, Viber, a creat un mini serial despre viața utilizatorilor în condiții de autoizolare. Subiectul abordat în serial este despre menținerea conexiunii cu cei dragi prin intermediul apelurilor video. La filmări au participat locuitorii mai multor orașe din Rusia. 

Secvențele au fost filmate în formatul Screen Life, adică tot ce se întâmplă în cadru, este afișat pe ecran. Creatorii au acordat o atenție deosebită fundalului pe care apar personajele în chat-urile video – interiorul arată că o poveste similară se poate întâmpla cu oricine din lume.

Filmările s-au desfășurat la distanță, ba mai mult, membrii echipei de filmare puteau fi din diferite colțuri ale Rusiei. Rechizitele necesare pentru actori, au fost găsite datorită prietenilor și serviciului de livrare.

„Am vrut să înveselim oamenii și să îi îndemnăm să nu fie disperați. În plus, acum este momentul să le reamintim că aplicațiile moderne de comunicare au oportunități de comunicare atât de largi încât, chiar și fiind foarte departe unul de celălalt, rămânem în continuare aproape de rude și prieteni”, spune directorul de dezvoltare globală Rakuten Viber, Anna Znamenskaya.

Proiectul a cuprins cinci orașe ale Rusiei: Ecaterinburg, Sochi, Moscova, Sankt-Petersburg și Ufa. Serialul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube „Viber Россия”.

Sursă: glamour.ru