12.500 de dolari – o sumă prea mare pentru familia ei. Atât costă tratamentul Elenei Cernei, o mămică de la noi, de doar 31 de ani, care a fost diagnosticată cu un tip sever de cancer și care își dorește să învingă această maladie pentru a nu-și lipsi copiii de căldura și grija maternă. Este în puterea noastră să o ajutăm în această luptă!

„Sunt Elena, am 31 de ani. Sufăr de cancer. Sunt diagnosticată cu CORIOCARCINOM, un tip de cancer sever. Vă rog din suflet să mă ajutați. Am nevoie de ajutorul dvs. Vreau să trăiesc, să-mi cresc copiii și cel mai mult îmi doresc ca, copiii mei să nu fie lipsiți de căldura maternă. Toată speranța e în bunul Dumnezeu și în dvs., oameni cu sufletul mare”, transmite Elena în mesajul video, încercând cu greu să-și rețină lacrimile.

Și eu, și tu, împreună o putem ajuta pe Elena. Îi putem readuce zâmbetul, atât pe fața ei, cât și pe chipurile copiilor săi.

Suntem o comunitate mare de femei și bărbați, părinți sau viitori părinți. Dacă donăm cu toții, câtuși de puțin și adunăm cât mai curând banii necesari pentru tratament, putem salva o mamă! O putem salva pe Elena.

Abonații Moldcell și Unite pot expedia un SMS cu conținutul 787 la:

2910 (pentru abonații Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (pentru abonații Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

De asemenea, puteți face donații online pe Caritate.md.

Sursa: caritate.md