Prințul Harry a ieșit într-un live cu fanii săi pentru a vorbi despre „Jocurile Neînvinsului” care au fost anulate din cauza pandemiei. Aceste jocuri au o semnificație importantă pentru Ducele de Sussex. 

Acestea presupun niște competiții pentru militari cu dizabilități. Au fost inițiate încă în 2014 de către Ducele de Sussex. Apropo, la jocurile din 2017, pentru prima dată, Prințul Harry a apărut cu Meghan Markle.

În acest an, s-a decis ca evenimentul să fie anulat din cauza pandemiei create. Pe pagina oficială de Twitter a „Jocurilor” a fost publicat mesajul video al Prințului pentru toți care așteptau cu nerăbdare ediția a jocurilor de anul acesta. În mesajul său, el a menționat că jocurile urmau să aibă loc în aceste weekend.

Sursă: woman.ru

„Viața s-a schimbat complet pentru toți, de la ultima dată când am fost la Haga. Dar echipa noastră a făcut o muncă incredibilă pentru a se adapta circumstanțelor și pentru a dezvolta planuri pentru anul viitor. În curând vom împărtăși noi date. Sper ca toți să faceți față situației și să vă sprijiniți reciproc în acest moment dificil ”, a spus prințul Harry.

Harry a observat că a auzit multe povești despre modul în care familiile participanților la „Jocuri” se adună pe platformele online și comunică. El a solicitat să se acorde atenție specială celor care tac și părăsesc chat-ul, pentru că este probabil ca aceștia să aibă nevoie de ajutor.

Sursă: woman.ru

Sursă: woman.ru