Poate că fiecare femeie, care se căsătorește, speră că acest lucru este odată pentru totdeauna. Totuși, dintr-un motiv sau altul, multe căsătorii nu rezistă testului. Astfel, rămân cicatrici în suflet, dar și frica de a călca pe „aceeași greblă” în următoarea relație. În articolul de mai jos vei putea vedea, cum să faci față incertitudinii, și să o iei de la capăt.

Foto: yaroslav-samoylov.com/

Divorțul nu este sfârșitul lumii. Mai degrabă, este începutul unei noi vieți. Multe femei, după ce s-au despărțit de soțul lor, nu se ascund într-un colț ci, dimpotrivă, devin mai frumoase, reușesc mai multe, în plan personal, dar și profesional și desigur, își găsesc fericirea în relații noi. Cum să te refaci după o căsătorie eșuată și să crezi din nou în dragoste?

„Plânge” pentru relațiile din trecut

După un divorț dificil de un bărbat cândva iubit, durerea și sentimentele rămân. Înainte, de a lăsa o persoană nouă să intre în inima ta, asigură-te că toate rănile sunt vindecate și scapă de sentimentele apăsătoare de vinovăție. Oferă-ți ocazia să treci printr-o perioadă de „durere”. Trăiește acele emoții, acceptă și pregătește-te pentru noua ta viață. 

Lucrează asupra greșelilor

Este important să analizezi toate greșelile făcute în căsnicie, pentru a nu le mai repeta în alte relații. Este important să înțelegi, că fiecare persoană vine în viața ta cu o lecție și, că și fostul tău soț te-a învățat ceva.

Adună bărbați diferiți în jurul tău

Foto: lisa.ru

Dacă ai primit o invitație de întâlnire de la cineva care nu este chiar tipul tău, nu te grăbi să-l refuzi. Noul tău partener nu trebuie să fie ca două picături de apă cu fostul tău soț. Vei înțelege mult mai repede ce calități ai vrea să vezi în viitorul tău partener, comunicând cu diferite persoane. Declară că ești o femeie liberă. Zâmbește bărbaților, privește-i, răspunde la complimentele lor. 

Uită de neajunsurile tale

Divorțul ar fi putut să-ți răpească încrederea în sine și acest lucru este de înțeles. Dacă motivul despărțirii a fost trădarea, atunci, femeia începe să aibă în capul ei multe întrebări: „Cu ce sunt mai rea decât ea?” și „Ce-i cu mine?”. Calmează-te, expiră și înțelege: ești unică, nu mai există una ca tine. El e greșeala. Ceea ce fostul soț considera la tine neajuns, celălalt bărbat le va prețui și te va iubi cu adevărat.  

Nu-ți compara noul partener cu fostul tău soț

Cea mai frecventă greșeală pe care o fac femeile, este compararea partenerului cu fostul lor soț. Înțelege că fiecare persoană este unică și acceptă persoanele noi, lasă povara trecutului în spate, deschide noi uși. 

A pleca este frumos

Foto: domashniy.ru/

Dacă dintr-un motiv oarecare te simți inconfortabil în timpul unei întâlniri, nu îți fie teamă să o închei. Nu te simți niciodată vinovată și, nu merge împotriva dorințelor tale.

Sursa: woman.ru 

Distribuie articolul: