Festivalul „IA MANIA” revine în această vară cu cea de-a șasea ediție. Evenimentul se va desfășura în același sat-gazdă – Holercani, raionul Dubăsari, situat la o distanță de aproximativ 50 km de Chișinău.

Transport organizat de „IA MANIA”

Deplasarea spre Holercani a celor fără automobile va fi posibilă de la ora 8:30 dimineața, câte o unitate de transport la fiecare oră. Prețul unui bilet va fi de 30 lei, într-o direcție. Maxi taxi-urile vor aștepta doritorii la stația Circului din Chișinău și vor fi marcate cu stickere IA MANIA.

Transport public

Puteți opta și pentru ruta de microbuz directă Chișinău – Holercani, care costă aproximativ 25-30 lei. Drumul ia cam o oră și jumătate.  Sau puteți lua alte destinații care trec prin Holercani, ca de ex: spre Oxentea sau Molovata. Microbuzele pot fi luate de la Autogara Centru.

Cei care vor să vină cu mașina proprie

Cei care vor să ajungă la Holercani cu propriul automobil sunt rugați să dea dovadă de bun simț și atitudine respectuoasă față de indicațiile agenților poliției rutiere din Dubăsari, care vor depune tot efortul pentru a dirija cât mai profesionist traficul de mașini. Parcarea automobilelor va putea fi făcută pe străzile adiacente stadionului și va fi dirijată de poliție și de echipa noastră de voluntari.

De asemenea, șoferii sunt rugați, dacă au locuri libere în mașină și știu doritori de a merge la IA MANIA să anunțe în cadrul evenimentului de pe Facebook.

Copiii până la 12 ani și bunicii (la prezentarea carnetului de pensionar) intră gratuit la eveniment. Vedeți mai jos programul evenimentului.