Schimbarea de look este o metodă din ce în ce mai populară de a ieși în evidență. Vedetele și-au schimbat coafurile radical în 2021. Curajul celebrităților și experimentele lor stabilesc și noile tendințe din acest an!

Ansel Elgort

Actorul Ansel Elgort, care a fost inactiv pe rețelele de socializare ceva timp, a postat în iulie 2021 niște poze în care apare cu capul ras. Noul look vine la 13 luni de când vedeta a negat acuzațiile că ar fi agresat sexual un fan, când avea doar 17 ani.

Paulina Porizkova

„La revedere gri”! Modelul și-a acoperit părul cenușiu cu un blond strălucitor în iulie 2021. „Un blond aprins și extensii de păr. Mie îmi place. Voi ce credeți”? a scris vedeta pe Instagram.

Willow Smith
Cântăreața s-a ras pe cap în mijlocul spectacolului, în data de 13 iulie. Pe măsură ce transformarea era în desfășurare, Smith a interpretat la chitara electrică o piesă pop-punk.

Tayshia Adams

Fosta Bachelorette a apărut la cină cu mici împletituri până la talie. Ea și-a arătat cosițele (pe care le-a făcut la salonul Ursulei) în povestea ei de pe Instagram.

Legea Iris
În iulie 2021, modelul a renunțat la pletele lungi și brunete în favoarea unei tunsori scurte, în blond deschis. „Știu bine”, a scris fata pe Instagram.

Troian Bellisario
Bobui i se potrivește de minune. Actrița a decis să-și taie câțiva centimetri din capetele lungi în iunie 2021, apărând pe Instagram cu o tunsoare până la nivelul bărbiei. Ea a scris în postarea ei: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru @davestanwell, eram prea obosită cu părul lung și mereu murdar, acum mă simt bine”!

Justin Bieber
După ce a lansat dreadlocks-urile în aprilie 2021, cântărețul „Peaches” a abordat un stil mult mai domol. Acesta și-a schimbat radical look-ul. De la codițe la ras pe cap.

Sursa: usmagazine.com

Distribuie articolul: