O veste extraordinară pentru fanii serialului „Friends”. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer au anunţat simultan pe Instagram revenirea pe TV în aceeaşi formulă de succes ca cea de acum 16 ani, când a fost difuzat ultimul episod din îndrăgitul serial.

„Se întâmplă!” au scris actorii din Friends în cursul zilei de vineri pe conturile lor de Instagram. Aceștia au postat aceeaşi imagine, care a făcut furori pe internet. Fotografia cu pricina face parte dintr-o şedinţă foto realizată de Mark Seliger, care a fost publicată în Rolling Stone în anii ’90.

Amănuntele privind această reunire atât de aşteptată de fanii serialului rămân secrete deocamdată. Ceea ce ştim până acum e că HBO Max a confirmat că este vorba despre un episod special, care va fi difuzat în mai 2020.

Serialul Friends a fost difuzat din 1994 până în 2004, ultimul episod a avut o audienţă de 52,5 milioane de privitori numai în Statele Unite, fiind cel mai urmărit episod TV din anii 2000.

Distribuie articolul: