Mulți au îndrăgit rapid serialul „La Casa de Papel”, iar acum fanii acestuia au primit o veste care nu are decât să-i bucure! În scurt timp, aceștia vor avea ocazia să urmărească continuarea serialului, așa cum sezonul 4 va apărea în luna aprilie.

„La Casa de Papel” este un serial de televiziune spaniol, genul thriller, creat de Álex Pina. Primul sezon a fost difuzat în 2017, urmând al doilea și al treilea sezon, iar pe 2 aprilie este premiera celui de-al patrulea sezon, care se pare a fi unul pe măsura așteptărilor.

Acțiunea se petrece în Fabrica Națională de Monedă și Timbru, avându-i în distribuție pe Ursula Corberó, Alvaro Morte, Paco Tous și Alba Flores.

Un om misterios, El Profesor (,,Profesorul’’), planifică cea mai mare lovitură dată vreodată. Pentru a realiza planul ambițios, recrutează o echipă de persoane specialiste în acest domeniu. Scopul este de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. În realizarea planului, are nevoie de 11 zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. În partea a 3-a, ținta bandei este Banca Națională a Spaniei.

Sursa video: Youtube.com

Autor: Vlada Bîzgu, stagiară

Distribuie articolul: