Wizz Air anunță reluarea operării în Republica Moldova, cu curse către Roma, Milano și Londra începând din luna decembrie.

Contactați de autoblog.md, reprezentații companiei au confirmat informația și ai sublinia:

Wizz Air este încântată să reia operațiunile de la Chișinău, reconectând pasagerii moldoveni cu Londra, Roma și Milano. Recunoaștem importanța acestor rute și ne angajăm să oferim pasagerilor noștri o experiență de călătorie plăcută și coerentă. Începând cu 14 decembrie, pasagerii pot profita de serviciile renumite ale Wizz Air, experimentând călătorii directe între Chișinău și trei destinații europene importante. Această reluare a operațiunilor reflectă angajamentul companiei aeriene de a-și deservi în mod constant pasagerii din Moldova și de a contribui la conectivitatea transportului aerian din regiune,” a declarat pentru AutoBlog.MD Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Premierul Dorin Recean subliniază importanța acestei reveniri pentru stimularea conexiunilor internaționale și dezvoltarea economică, evidențiind Moldova ca destinație sigură și atractivă, cu recente adiții de rute către Tel-Aviv, Atena și Baku pe Aeroportul Internațional Chișinău. Companiile aeriene existente oferă, de asemenea, prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri.

Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică.

Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri.

Devenim mai conectați cu orașele europene și continuăm să asigurăm noi curse necesare cetățenilor noștri”, a declarat Dorin Recean.

 

Distribuie articolul: