Niciunul dintre soți nu-și bucură prea des admiratorii cu postări în care să apară împreună. Dar de această dată, Vera Brejneva nu a rezistat și a publicat un filmuleț din vacanță, lucru care i-a încântat pe internauți. 

Vera Brejnevea și Konstantin Meladze sunt foarte discreți când vine vorba despre viața personală. Postările lor sunt, cel mai des, legate de activitatea profesională. Totuși, din când în când, aceștia își „alintă” admiratorii cu câte ceva.

Cuplul și-a organizat o vacanță romantică și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Artista a publicat un filmuleț făcut în timpul unei plimbări cu ricșa (n.r. un mijloc de transport pentru una sau două persoane, constând dintr-o trăsurică cu două sau trei roți condusă de o persoană, ). De obicei extrem de serios, Konstantin Meladze se arată relaxat și fericit alături de soția sa, care este numai zâmbet lângă partenerul său de viață.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

✨#SummerVibes

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

Zvonuri despre relația celor doi au apărut încă prin 2014, ulterior acestea s-au adeverit. Vera Brejneva și Konstantin Meladze, care divorțase recent, au avut parte de o ceremonie secretă la care au fost invitați doar cei mai apropiați prieteni și rude. Nunta a avut loc în Toscana, Italia în octombrie 2015.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Vera Brejneva: „Eu nu sunt sfântă”. Răspunsul blondei la zvonurile despre infidelitatea lui Meladze