În toamna anului 2015, Vera Brejneva a devenit soția producătorului de muzică Konstantin Meladze. Cuplul a jucat în secret o nuntă în Italia, invitându-i doar pe cei mai apropiați. Aceștia rareori comentează despre viața lor personală, dar zvonurile despre asta încă apar. Recent, în presa rusă, au apărut din nou informații despre problemele din familia starurilor din cauza infidelității lui Constantin.

Astăzi, cântăreața a oferit un comentariu pentru toate aceste zvonuri anunțând despre lansarea noului său videoclip pentru piesa “Eu nu sunt un sfântă”.

Brejneva a prezentat noul ei clip și a menționat că aceasta este o nouă lucrare comună cu Meladze. Și de această dată cuplul au atins tema iubirii și a fidelității, iar Vera nu a ratat ocazia să ia în derâdere zvonurile care circulă despre ei.

„Atât timp cât Constantin Meladze, conform celor de la revista „Starhit”, se plimbă prin baruri și cluburi, îmbrățișându-se cu o  necunoscută blondă voluptoasă și sexy, eu cu el am pregătit un nou material video. Oare când el le reușește pe toate…?! De fapt… nici eu #nusuntsfântă”, a comentat interpreta.

Sursa: spletnik.ru