Mulți dintre noi și-ar dori să-și întâlnească măcar o dată în viață sosia, dar nu mulți au norocul să li se întâmple. Vera Brejneva a reușit să-și facă și o poză cu femeia care îi seamănă enorm.

După ce pe o stradă din Ekaterinburg a fost descoperită sosia lui Meghan Markle a venit și rândul Verei Brejneva să-și găsească o sosie.

Artista a publicat o poză în care apare alături de cunoscutul model rus, Elena Perminova, iar concluzia artistei, care a fost susținută de majoritatea prietenilor virtuali, este că femeile seamănă enorm între ele. Cel puțin din profil.

Vedetele apar în poză uitându-se una la alta, fapt ce creează iluzia că s-ar privi în oglindă, iar Vera Brejneva o mângâie pe față: „Demult n-am văzut într-un cadru atâta frumusețe și gingășie” a scris fără modestie artista.

Femeile au avut parte de o ședință foto inedită pentru revista Vogue Russia, iar în pozele făcute din față nu mai seamănă atât de mult, deși, trebuie să recunoaștem că au anumite trăsături comune ale feței comune.

Elena Perminova este un top model și fashion influencer celebru din Rusia.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Vera Brejneva a făcut senzație la New York. Rusoaica a purtat un sutien cu cristale și a strălucit la propriu (Foto)