Nu degeaba se regăsește în topurile celor mai sexy vedete din Rusia. Vera Brejneva reușește să uimească cu fiecare apariție, demonstrând încă o dată că la 36 de ani le face cu ușurință concurență vedetelor ce sunt cu 10 ani mai tinere decât ea.

Ultima imagine postată de artistă a stârnit admirația internauților, trezindu-le, totodată cu look-ul său, amintiri despre perioada de glorie a rock-ului. Vera Brejneva a purtat o ținută marca Yves Saint Laurent, realizată de designerul Anthony Vaccarello, care este și directorul de creație a brandului. Este vorba despre o rochie în stilul anilor ’80, neagră cu aplicații metalice și umerii supradimensionați.

Tăietura din față a rochiei i-a lăsat la vedere decolteul adânc până în talie pe care artista l-a acoperit ușor cu mâna, iar lungimea acesteia, de altfel periculos de scurtă, i-a descoperit picioarele superbe.

Același model de rochie a fost purtat de modelul Kate Moss, într-un pictorial pentru revista Vogue. Cine a reușit să pună mai bine în valoare rochia?

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Vera Brejneva și fiica sa și-au etalat picioarele interminabile în pantaloni extrem de scurți. Cine e mama și cine e fiica? (Foto)