Recent Vera Brejneva a demonstrat că are un trup perfect din toate punctele de vedere. Mulți dintre fani au întrebat-o care este secretul ei, iar vedeta a decis să le răspundă. 


„Am 36 de ani și sunt mama a doi copii. O mamă care muncește foarte mult. Da, după 30 de ani, în cazul meu după 32 a devenit mai greu să mă întrețin în formă. Nu este vorba de gene, este normal ca să îmbătrânim și odată cu vârsta să ne schimbăm.”

„După ora 15 nu mănânc carbohidrați (fructele și fructele uscate la fel nu le consum). Acesta este secretul care mă ajută să mă mențin în formă și mă țin de acestă regulă chiar și când sunt la evenimente. Ce mănânc? Proteine vegetale, animale și boboase (printre care mazăre, năut, linte, fasole). Pește alb, fructe de mare, carne de pasăre (pui, curcan, prepeliță). Partea importantă a cinei sunt legumele preparate termic (la aburi, gril, înabușite și coapte).

Un alt secret al vedetei este: „Proteinele vegetale și animale nu trebuiesc combinate.” Și un alt sfat al Verei este că trebuie să măncăm ultima oară pe zi cu 4 oare înainte de a merge la culcare.” 

Sursa foto: Instagram.com

Citește și: Vera Brejneva a pozat goală în fața geamului și a publicat poza pe Instagram (Foto)

Distribuie articolul: