În 2015, Vera Brejeneva și-a realizat scopul spre care a tins deja de câțiva ani. Pe lângă faptul că și-a îndeplinit cu succes rolul de mamă și interpretă, vedeta a devenit oficial soția compozitorului Konstantin Meladze. Cântăreața mai spune că în ultimele 12 luni, nu a existat, ci în sfârșit a trăit, iar asta - în ciuda pierderilor irecuperabile pe care le-a suportat.

„Stau în liniște și mă gândesc la cum au trecut toate. Dar voi v-ați analizat anul precedent?Sunt foarte mulțumită că am reușit să le fac pe toate. Anul meu a fost intens, cu foarte puțină odihnă, dar foarte productiv și interesant.

În acest an, din viața mea au plecat oameni dragi. Cineva dintre ei a rămas pe Pământ, iar cineva a plecat la Ceruri. Tot ce mi s-a întâmplat, s-ar părea, poate fi împărțit în câteva vieți paralele.

Am avut parte și de zâmbete, și de lacrimi, și de tristețe, și de fericire, și de oboseală. Totuși, a fost un an în care am trăit, nu am existat. Poate că mai rapid și intens decât trebuie, neobservând cum se scurg zilele. Dar anume asta m-a și pus pe gânduri.

De asemenea, în anul care a trecut, am întâlnit oameni apropiați sufletului meu. Celor care mi s-au alăturat, le mulțumesc. Sunteți motivul meu de mândrie, motivul meu de organizare și activism. Am fost foarte activă în domeniul meu și vă sunt recunoscătoare pentru răbdare. Am petrecut împreună momente unice, iar despre acest lucru îmi spun poveștile voastre, prin care îmi spuneți că viețile vi s-au schimbar spre bine. E ca un balsam pentru sufletul meu, pentru care vă mulțumesc.

Acum, vreau să vă rog să vă gândiți și să formulați 3 lucruri pentru care vă sunteți recunoscători în anul care a trecut. Eu îmi mulțumesc pentru iubire, activism și curaj”, mărturisește vedeta, într-unul dintre mesajele sale virtuale.

Prin pierderile omenești irecuperabile, interpreta ucraineană are în vedere plecarea din viață a tatălui său. Viktor Galushka s-a stins din viață din cauza unui stop cardiac, după o perioadă lungă de reabilitare precedată de un infarct suportat în vara anului 2014.

Prin viețile pe care le-a schimbat, artista vizează abonatele blogului său de înfrumusețaren- VB Diary, care au motivat sute de femei să slăbească și să arate mai bine.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: