De când a început „nebunia” cu pandemia, trăim în fiecare zi un întreg amalgam de emoții: frică, furie, anxietate, tristețe. Ne e frică și ne facem griji pentru cei dragi și sănătatea tuturor, trăim momente de anxietate față de joburile noastre și incertitudinea zilei de mâine. Este cu siguranță o mare încercare pentru noi toți.  Venim în sprijinul antreprenorilor pentru promovarea vânzărilor online!

Noi la Interact Media, cu o echipă de 25 oameni care fac media, continuăm să ne facem jobul (de-acasă!) și facem eforturi mari pentru ca să ne menținem echilibrul mintal. Reporterii Agora.md și EA.md au grijă să filtreze informațiile și să producă materiale jurnalistice care informează corect, echipa de producție încearcă să-și regândească și reconfigureze modalitatea de lucru, echipa IT lucrează activ pentru lansarea noilor opțiuni tehnice pe care le aveam planificate, iar colegele de la comercial țin activă comunicarea cu toți clienții și partenerii.

AGORA și EA.md au scris în ultimele săptămâni despre zeci de companii care s-au mobilizat cu donații pentru instituțiile medicale în lupta cu COVID-19, au scris despre inițiativele civice extraordinare din această perioadă, au urmărit și au scris despre trăirile și îngrijorările pe care le au antreprenorii din Moldova. Această criză a spulberat iată întregi modele de business.

Te ajutăm să faci vânzări online

„Norocul” nostru este că noi suntem pe online, iar produsele noastre media le vedeți doar pe resursele de internet. În această perioadă, reorientarea business-ului către online este prima recomandare pe care o dau experții și consultanții de business.

Noi la Agora și EA.md vrem în continuare să fim platforme care dau voce inițiativelor, proiectelor și nevoilor de comunicare, de aceea dacă vrei să-ți crești vizibilitatea magazinului sau restaurantului online și comenzile de livrări, echipa noastră îți stă la dispoziție. Te ajutăm cu design-ul de banner, mesajul și promovarea lui pe platformele noastre astfel ca cei care ne citesc să facă click către site-ul tău. Din 1000 de click-uri cu siguranță vei găsi clienții tăi.

Povestim istoria ta și despre produsele tale

Am lansat recent o serie de interviuri LIVE pe Facebook cu oamenii de afaceri din Moldova: Business pe timp de pandemie. O să urmărim și facilităm accesul antreprenorilor la resursa noastră media, ca să aducem în față mesajul business-urilor, mici și mari, din Moldova. Și pe Agora și pe EA.md se pot promova produse și servicii utile și necesare oamenilor.

Nu știam cum să încheiem acest mesaj mai bine și ne-am gândit să-ți urăm, foarte plictisitor, „SĂNĂTATE” – îți va prinde bine!