Vergeturile de pe corp sunt un lucru absolut normal, de care nimeni nu ar trebui să se rușineze! Va prezentăm câteva vedete care se plimbă pe plajă în costum de baie și nu își ascund aceste semne de pe corp.

Rihanna

În fotografia postată de cântăreață pe Instagram și analizată de fanii ei, putem observa că ea se acceptă totalmente așa cum este și chiar a răspuns la comentariile fanilor săi: „Da, am vergeturi!”

Selena Gomez

Dacă îți este rușine să porți un costum de baie din cauza vergeturilor, aruncă o privire asupra fotografiei. Selena are clar câteva dungi pe fese, dar nu are nicio problemă cu ele.

Ashley Graham

Modelul plus-size arată în mod constant tuturor că își iubește corpul și îi sfătuiește pe ceilalți să se iubească și ei.

Lais Rebeiro

Se pare că, pentru prima dată în istorie Victoria’s Secret are un model cu vergeturi atât de evidente pe fese. Lais Ribeiro ești minunată!

Hilary Duff

„Eu cred că predispoziția la vergeturi este transmisă genetic, deci nu cred că ar trebui să fie un motiv de îngrijorare”, spune Hilary Duff.

Demi Lovato

Demi Lovato a fost întotdeauna deschisă și sinceră cu fanii ei și în poveștile de pe Instagram poți vedea adesea poze reale ale cântăreței cu vergeturi și puțină burtică.

Sursa: cosmo.ru