Moment fierbinte în cadrul emisiunii “Bravo ai stil”. Doi juraţi au fost surprinşi în culise sărutându-se cu patos. 

Doi dintre juraţii emisiunii fashion din România, “Bravo ai stil”, au fost surprinşi de camere într-un moment destul de intim, ba chiar fierbinte. Nu că ar fi pentru prima dată, intre aceştia apărând scântei cam în fiecare ediţie a emisiunii.

Cătălin Botezatu a fost sărutat cu mult patos de către Cristina Ich, lucru care se pare că i-a plăcut enorm creatorului de modă, acesta răspunzând la sărut cu aceeaşi pasiune. ”M-au apucat toate căldurile! Cătălin, m-au apucat căldurile! Cătălin, fă ceva! Puteţi închide camerele? Cut, cut!”, poate fi auzită Cristina în filmarea respectivă. Sperăm doar că tinerei Cristina Ich acest lucru să nu-i creeze mari probleme, aceasta anunţând recent că a fost cerută în căsătorie.

Cristina Ich are 32 de ani şi este născută în Moldova, dar locuieşte de ani buni peste Prut. Tânăra cunoaşte cinci limbi şi a făcut patru facultăţi. Cu numele ei real, Cristina Micu, aceasta este poreclită Angelina Jolie a României sau a Moldovei. Şatena a devenit cunoscută câţiva ani în urmă datorită filmuleţelor postate pe facebook, iar frumuseţea ei naturală i-au fost de mare ajutor. Cristina a ocupat fotoliul de jurat în cadrul emisiunii “Bravo ai stil”, pentru o singură săptămână, dar cine ştie, concursul a început abia două săptămâni în urmă, iar faptul că s-a făcut îndrăgită o poate ajuta să se întoarcă în platou.