Valerii Meladze și Alina Djanabaeva sunt în așteptarea celui de-al treilea copil. Anunțul a fost făcut în această dimineață de însăși artista.

Acum două zile, Albina Djanabaeva, în vârstă de 41 de ani, și-a anunțat urmăritorii că urmează să le împărtășească o veste nouă, toți însă au crezut că este vorba despre un nou proiect muzical și mare le-a fost uimirea când au descoperit postarea de astăzi.

Interpreta a distribuit o fotografie în care poartă o rochie lungă, tip sirenă, mulată pe corp, care îi evidențiază frumos burtica proeminentă. „În așteptare” – a semnat pe scurt fotografia. Aparent, cântăreața se află în ultimul trimestru de sarcină.

Deși relația lor a început încă la sfârșitul anilor 2000, Valerii Meladze și Albina Djanabaeva s-au căsătorit abia în 2014. Cuplul are împreună doi fii: Constantin, de 17 ani, și Luca, de 7 ani. Artistul mai are trei fiice din căsnicia anterioară: Sophia, Inga și Arina.

Foto: Instagram / Albina Djanabaeva

Citește și: Cum arată Constantin, fiul mai mare al lui Valerii Meladze și Albina Djanabaeva. Imagini rare cu băiatul (Foto)