Valeria Stoica a lansat o nouă piesă care se numește „ Just a boy” este a patra la număr din repertoriul său. O piesă zglobie și foarte inocentă. Acesta relatează relația dintre doi copii care decid să evadeze din rutina zilnică.

Clipul a fost filmat de Nicu Dragan, cu care tânăra artista a avut și alte colaborări, Filmările au avut loc în cele mai pitorești locații, pe acolo pe unde Valeria și-a petrecut copilăria.

„Ideea din spatele poveștii rezonează cu întâmplările vieții mele, până acum la un nivel foarte profund. Mă regăsesc în versuri cât și în starea pe care o transmite muzica, dar mai ales prin imaginile pe care am reușit sa le surprindem exact cum ne doream. Este o piesa despre inocenta.”, a mărturisit Valeria Stoica.

Acum Valeria lucrează asiduu la albumul său de debut. Toate melodiile sale vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Ultima sa producție muzicală, “Get Back”, are și un remix. Ambele sunt rulate în  playlist-ul radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five in Turcia și in top 200 in I-tunes Italia.

Distribuie articolul: