Cântăreață, bloggeriță și actriță, Valeria Lungu cucerește dintr-o privire. Tânăra a devenit recent protagonista videoclipului lui Denis Midone „Mai știi”, iar imaginile sunt fierbinți.

Denis Midone a lansat un nou single – „Mai știi ” – o piesă cu un sound fresh care are în spate o poveste de dragoste inspirată din realitate. Rolul personajului feminin este jucat de Valeria Lungu fosta concurenta Bravo Ai Stil, cunoscută și în calitate de beauty și fashion vloggeriță.

„Ideea piesei a fost inspirată dintr-o experiență personală, pe care am povestit-o producatorilor mei Claudiu Doru și Dael Damsa din echipa The One Records, care mi-au transpus gândurile și sentimentele sub formă muzicală și astfel s-a născut #MaiStii“, declară Denis Midone.

Clipul poartă semnătura echipei noi si talentate de la Temple Pictures, echipa cu care Denis a colaborat și la clipul precedent.

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relații incheiate, dar în care încă mai predomină amintirile dintre cei doi indragostiți. „Iubirea nu e vesnică oricât de frumoasă ar fi ea, uneori doar o simplă greșeală poate distruge totul… de la iubire până la ură e doar un pas”, a menționat regizorul videoclipului, Adrian Chele.

Videoclipul a acumulat deja câteva zeci de mii de vizualizări și aprecieri din partea internauților.

Urmăriți povestea în imaginile de mai jos:

Video: You0tube.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA