Publicul a îndrăgit-o pe Valeria Lungu la „Bravo, ai stil!” din primele sale apariții, dar iată că a venit momentul în care moldoveanca își ia adio de la emisiune. Chiar aseară, frumoasa Valeria a fost eliminată din lupta pentru titlul „Bravo, ai stil!”, se pare că telespectatorii nu a susținut-o îndeajuns. 

Pentru gală Valeria s-a inspirat, în crearea ținutei, de la conceptul „Moulin Rouge”, dar jurații nu au apreciat îndeajuns asortările pentru care a optat Valeria, cu atât mai mult și felul în care s-a prezentat concurenta.

„Eu nu am apăsat pentru că ațipisem, scuzați-mă”, a spus Raluca Bădulescu.

„Dragă, ce avem noi pe farfurie în seara aceasta? Pure de brocoli, limbă cu măsline…și micul e pe cap! Asta avem noi pe farfurie în seara aceasta!”, a comentat Maurice Munteanu făcând aluzie la ținuta Valeriei.

Se pare că și telespectatorii au fost dezamăgiți de prestația Valeriei, sau poate au avut așteptări mai mari de la moldoveancă asta pentru că  în cele din urmă, publicul a decis ca Valeria sa fie scoasă din lupta pentru marele titlul “Bravo, ai stil!”.

Chiar dacă a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!”, urmăritorii ei de pe pagina de Instagram se arată profund indignați de acest rezultat, dar totuși nu încetează să o încurajeze.