Valeria Fainescu este modelul, care ne-a cucerit la Privé Fashion Events când a defilat cu burtica de gravidă. A fost pentru prima dată când pe podiumul de la noi apare o femeie însărcinată. Valeria a fost întâmpinată cu aplauze și a fost privită cu ochii plini de admirație de către invitații evenimentului. 

Mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil, dar arată impecabil, iar noi am fost curioși să aflăm cum se menține în formă. Valeria ne-a povestit într-un interviu despre frumoasa perioadă prin care trece.

Valeria, mai ai puțin și vei deveni mămică, te gândești să mai revii la cariera de model?

„Modelingul face parte din viața mea, nu cred că aș renunța vreodată. Acum în timpul sarcinii am trecut de la fashion și beauty la un stil nou pentru mine, dar continui să am multe ședințe foto și colaborări.”

Am observat că ești o gravidă mai activă și nu te ferești să faci sport nici acum. Multor graviduțe le este frică de sport, tu ce sfat le-ai oferi?

„Frecventam sala de forță și înainte de sarcină, atât de mult mi-a plăcut să lucrez asupra aspectului meu fizic, încât nu am încetat nici acum când sunt gravidă. Am redus greutățile și multe alte exerciții, dar nu am exclus sportul din viața mea. Mă face prea fericită ca să renunț la el. Eu le recomand fetelor să asculte de medicul lor personal pentru că asta contează foarte mult.”

Recent ai defilat în lenjerie intimă fiind prima gravidă, care urcă pe un podium de la noi. Trebuie să îți zic că arăți fabulos, cum ți-a reușit să nu te îngrași și să nu ai celulită pentru că multe femei se confruntă cu aceste probleme mai ales când sunt gravide?

„Mi-a făcut o mare plăcere să fiu cireașa de pe tort la „Privé Fashion Events”. Am reușit cât de puțin să mă mențin datorită celor 2,5 litri de apă pe zi pe care le consum, sportului regulat, plimbărilor și cel mai important e ca încerc să-mi stăpânesc poftele. Nu cred că dacă ești gravidă poți să mănânci orice și oricând. „Bebelușul cere” – nu-i adevărat, astea sunt doar pofte. Da, desigur că poți să guști puțin din ceea ce vrei, dar nu mai mult.”

Cum arătă regimul tău alimentar din această perioadă?

„Regimul meu alimentar a rămas la fel ca înainte, doar mai înlocuiesc unele alimente câteodată. În al doilea trimestru am adăugat 300 calorii. Zilnic consum în jur de 1500 calorii cu tot cu gustările mele. Carbohidrați, carne, pește, lactate și verdeață – regulat.”

Tu și soțul tău sunteți un cuplu foarte deosebit, aveți ceva care atrage atenția. Unde v-ați cunoscut și de cât timp sunteți împreună?

„Ne-am cunoscut la filmări, Victor producător, iar eu model. După o lună ne-am căsătorit, mai avem câteva zile și facem doi ani de când există familia Fainescu.”

Apropo, el cum a reacționat atunci când te-a văzut defilând atât de sexy? 

„Aici vă poate răspunde chiar el.”

Soțul Valeriei și-a împărtășit emoțiile pe pagina sa de Instagram și ne-a emoționat:

„Am mai fost la prezentări fashion și totul a fost liniștit, de data asta însă nu a fost așa. Ieșirea Valeriei a făcut furori, oamenii au început să strige, să aplaude și chiar să se ridice. Pulsul inimii îmi era de 200 bătăi pe minut, mi-au dat lacrimi și nu înțelegeam cum să-mi controlez starea. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru MINUNĂȚIA pe care scumpa soție o poartă în burtică. Sunt sigur că vei trăi și tu aceste emoții, vei iubi cum n-ai mai iubit niciodată și vei fi la fel fericit ca mine”, le-a transmis Victor Fainescu urmăritorilor săi.

Sarcină ușoară, Valeria!

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: