Soprana Valentina Nafornița a fost cea de-a douăsprezecea invitată din cadrul proiectului „13 cu Rodica Ciorănică”. Artista a oferit un interviu de suflet, în care a vorbit despre unul dintre cele mai triste momente din viața ei, moartea tatălui. 

Soprana a povestit că tatăl ei a fost sever și a motivat-o încă din copilărie să facă totul foarte bine. A fost economist, contabil șef la primăria din sat, apoi inspector vamal la punctul de vamă Costești. A murit la 55 de ani, de cancer. Artista a recunoscut, acum este momentul când îi lipsește cel mai mult.

„Tatăl meu a decedat de cancer la plâmâni. Pentru mine încă este un coșmar pentru că foarte repede s-a întâmplat. Eram în primul meu turneu ca și solistă, în Germania, dar eram încă studentă. Sora mea m-a sunat și mi-a dat vestea. A fost ca o lovitură. Acesta a fost un lucru din viața mea cu care eu m-am împotrivit foarte mult, până în ultimul moment. Refuzam să accept că este bolnav sau să accept că o să moară. Era foarte tânăr (55 de ani) s-a schimbat foarte mult în doi ani, de la un om zvelt și plin de viață într-un copil. A slăbit foarte tare, era ca un copil fără putere. 

Tot în acest interviu, soprana a vorbit în premieră despre divorțul de Mihai Dogotari:

„Nu a fost ușor. Asta nu e ușor. Dacă pentru cineva este – jos pălăria! Nu a fost ușor și de aceia am vrut să fie un proces rapid. Într-un final decizia de divorț a  fost din ambele părți”.

Mai multe detalii află din interviul realizat de Rodica Ciorănică.

Video: Youtube / Rodica Ciorănică 

Distribuie articolul: