Soprana Valentina Naforniță a devenit mamă pentru prima dată la data de 3 noiembrie. Valentina și soțul său Cristian Spataru au devenit părinții unui băiețel cu prenumele Leonard. Până acum soprana nu a vorbit despre maternitatea sa, iar acum Valentina a deschis câteva paranteze.

Femeia recunoaște că nu este totul așa de simplu precum pare, este și oboseală și nopți nedormite, dar totul merge spre bine. Valentina menționează: „Primele 2 săptămîni au fost înspăimîntătoare. Frica, durere, nesiguranță și anxietate”.

 

 

Despre cum le reușește pe toate, și la muncă și acasă, dar nu uită și să arate formidabil, femeia spune că ajutorul și sprijinul său este Cristian, soțul său. Dar se mai implică și bunicile.
El este ajutorul meu cel mai important. Chiar și așa, nu le reușim pe toate și este foarte frustrant. Învăț să-mi pun mai puține lucruri de făcut în listă. Atunci când lucrăm ambii sunt bunicile”

 

Cât nu ar fi de dificil, Valentina savurează din plin de maternitate: „Este magic, este frumos, este greu, este complex, este obositor. Dar toate rolurile pe care mi le-am dorit și care m-au crescut ca și artist sau personalitate au fost grele și m-au scos din zona de confort.

Cât despre naștere și perioada de recuperare, Valentina spune că a fost totul ușor și bine, chiar de primul timp după naștere a fost puțin dureros: „Am născut natural, am avut o naștere ușoară. Mai grea a fost recuperarea, cel puțin primele 2 săptămâni au fost groaznice”.

Valentina spune că alăptează și face Pilates, ceea ce a ajutat-o să revină în formă.