Soprana Valentina Nafornția a participat de curând într-un proiect video organizat de brandul autohton Georgette. Oferind răspunsuri la doar câteva întrebări definitorii, Valentina le-a permis internauților să-i cunoască câteva din valorile sale. 

Care este cel mai valoros lucru pe care-l ai?

„Cel mai de valoare lucru la care eu țin și-mi doresc să-l am este, de fapt, sănătatea, liniștea sufletească și, desigur îmi doresc ca toți cei dragi să fie fericiți”, spune Valentina Nafornița.

Ce este pentru tine fericirea?

„Fericirea este o familie frumoasă și sănătoasă. Fericirea este atunci când sunt pe scenă și fac ceea ce-mi place: muzica este fericirea pentru mine, opera”, mărturisește ea.

Ce ar simboliza o rochie albă pentru tine?

„O seară frumoasă de vară, după o ploiță, plimbându-mă pe străzile Chișinăului. Pentru cineva rochia albă ar putea să simbolizeze rochia de mireasă – ceva foarte important în viața fiecărei femei. Cred că poate fi ceva deosebit pentru fiecare în parte”, zice Valentina Nafornița.

Mai jos îți lăsăm și varianta video a interviului a cărui atmosferă, trebuie să recunoaștem, este parcă ruptă din poveste.

Dacă ai primi și tu aceste întrebri, ce răspunsuri ai oferi? Ne poți mărturisi în comentarii… 🙂

Sursa foto & video: Instagram