Curiozitatea e mare, nu? Ei au văzut ceea ce poate tu nu ai observat. Ochelarii ascund povești nebănuite despre „stăpânii” lor, iar dacă le-ar putea spune, ar avea multe de înșiruit. Un simplu exercițiu de imaginație au făcut cei de la Optica Felicia. Iar experimentul a rezultat într-o serie de filmulețe absolut deosebite.

„Serialul” se numește #vadfrumos și va face plăcerea urmăritorilor Felicia Optica pe contul de Instagram al companiei. Detalii picante sau curioase, din parcursul unei perechi de ochelari, vor delecta publicul, purtător sau ba de dioptrii. Acestea vor ilustra situații din momentul cumpărării, trecând prin diverse încercări, în care doar un om miop se poate recunoaște.

Dacă vrei să știi ce cred ochelarii tăi despre tine și cum îi tratezi tu, fără să-ți dai seama, afli din #vadfrumos. Ne furișăm în „mintea și sufletul ochelarilor” și aflăm, datorită formatului de comics, ce cred ei despre stăpânul lor, ce mod de viață duce acesta și ce gânduri le apar lentilelor.

Iar pentru că este un serial adevărat, menit să ne provoace intriga, episoadele vor apărea o dată la 2 săptămâni, deci aveți timp să dați follow pentru a-l vedea pe primul și a nu le rata pe celelalte.

Primul episod îl poți vedea deja pe pagina @optica_felicia, iar dacă ți-a scăpat vreun episod, îl găsești păstrat în Highlights și IGTV.

 

P