Vara a început cu dreptul la Shopping MallDova. Centrul comercial a dat startul unei luni întregi de distracții de nota 10 pentru cei mici, cu show-uri interactive, ateliere de creație, concursuri și activități educative pe gustul fiecărui vizitator. Astfel, primul centru comercial din Republica Moldova își propune că și pe parcursul vacanței mari, cei mici să descopere lumea și să învețe lucruri utile prin intermediul jocurilor.

Până la sfârșitul lunii iunie, de luni până miercuri, timp de două ore, parterul centrului comercial va găzdui ateliere de creație tematice pentru cei mici. Într-o atmosferă prietenoasă, copii vor putea învăța să facă diferite figurine cu mânuțele lor, pe care le vor putea păstra drept amintire.

Dacă rămâi în pană de idei pentru  programul copilului tău, să știi că și zilele de week-end se anunță pline la Shopping MallDova. Începând cu ora 16:00, centrul comercial va fi luat cu asalt de animatori deghizați în personajele preferate ale micuților. Înarmați-vă cu multă energie înainte să veniți, pentru că se anunță două ore de distracție.

Marcați cu roșu în calendar ziua de 20 iunie dacă sunteți pasionați de dinozauri și vă doriți să trăiți experiențe palpitante. Zeci de animale preistorice vor fi expuse la parterul Shopping MallDova, iar micii vizitatori vor descoperi tainele acestora.

Și dacă, întotdeauna și-au dorit să-i vadă în realitate pe eroii desenelor animale, în data de 27 de iunie, micuții vor avea această ocazie. Cele mai îndrăgite personaje ale filmelor animate vor veni pentru câteva ore la Shopping MallDova.

Distracţii MARI pentru cei MICI la Shopping MallDova:

Ateliere de creație: în fiecare luni, marți și miercuri, ora 16:00 – 18:00, parter

Animatori: în fiecare sâmbătă şi duminică, ora 16:00 – 18:00, parter

Show-uri interactive:

Dinozaurii, 20 iunie, ora 16:00, parter

Supereroii, 27 iunie, ora 16:00, parter

P

Distribuie articolul: