Și-au făcut bagajul, au evadat de la grijile cotidiene și aglomerația din oraș și au plecat departe de casă, acolo unde peisajele fascinante sunt la ele acasă. De câteva zile, Irina Negară și Adrian Ursu se află în vacanța bine meritată. Ce destinație au ales, dar și cine le mai este alături, aflați mai jos.

După ce au vizitat Thailanda, acolo unde au participat la filmările pentru cel mai nou videoclip din cariera interpretului, „Boabe de cafea”, Adrian Ursu și soția sa, Irina au plecat într-o nouă călătorie. Și pentru că sezonul nunților este declarat închis de ceva timp, cei doi profită din plin de timpul liber și de fiecare rază de soare.

De această dată, au ales să descopere Spania, dar și cele mai populare obiective turistice ale locului. Au savurat din briza mării, în orașul Cambrils – o localitate din provincia Tarragona. Cuplul a decis ca în această vacanță să meargă și micuța Andreea. Iată de ce, frumoasa familie nu a ezitat să se distreze într-unul dintre cele mai renumite parcuri din lume – Port Aventura Parc.

Iată și alte imagini din aventura Irinei Negară și a lui Adrian Ursu:

Foto: Instagram.com