Tot mai des se fac auziți oamenii care-și împart publicului experiența proprie, emoțiile, situațiile stresante și poate contribui la menajarea oamenilor de a nu călca pe grebla care a fost în calea lui, de a-i face să nu repete aceleași greșeli.

Controversatul Rustam Solntev, fost participant al show-ului rusesc „Дом-2”, vine la Chișinău. La data de 10 noiembrie invită lumea bună la o petrecere în stil talk-show la Backstage Music Hall.

Rustam Solntev este cunoscut  nu doar ca participant al proiectului rusesc dar și ca om de televiziune și model. După încheierea proiectului a continuat să fie prezent la radiourile și televiziunile din Rusia. Presa de acolo scrie că după imaginea de vedetă se ascunde o persoană cu studii în drept. Însă viața de culoare gri, în birou, printre acte nu i-a fost pe plac, așa că s-a dedicat totalmente showbiz-ului.

A cochetat cu moda după care a fost și DJ-ul unui post de radio, iar apoi a făcut parte din proiectul care avea să-l facă vedetă – „Дом-2”. În 2005 a venit pentru prima dată la proiect. După scandaluri și diverse probleme a revenit la chemarea producătorilor în 2007, dar definitiv din proiect a plecat în 2014.

La cei 40 de ani Rustam are deschis un salon de frumusețe care, conform presei rusești, crește continuu. Mai mult decât orice, Rustam își iubește câinele pe nume Vanda, are un cont de Youtube unde-și încarcă filmulețele în care abordează diferite teme.

Mai multe informații despre culisele proiectului, viața de după dar și detalii picante din viața lui Rustam aflați pe 10 noiembrie, la evenimentul organizat de Backstage Musica Hall.

Pentru rezervări, apelați: 060 729 729 

Autor: Viorica Cioară, stagiară