A avut loc prima ședință de judecată cu privire la divorțul dintre Ksenia Borodina și Kurban Omarov. Omul de afaceri a anunțat, prin intermediul avocatului său, că are noi solicitări.

Nici prezentatoarea „Dom-2”, nici fostul ei soț nu au participat la audieri. În schimb, au fost prezenți avocații lor, care au spus că, de fapt, clienții nu și-au schimbat opiniile cu privire la desfacerea căsătoriei: soții nu văd niciun motiv să o păstreze.

Foto: perfecte.md

Avocatul lui Omarov a menționat că omul de afaceri este interesat, în primul rând, de clarificarea întrebărilor legate de fiica sa, Theona. Kurban vrea să-și vadă copilul și să participe la creșterea sa. Cu toate acestea, nu are nimic împotrivă ca moștenitoarea să rămână cu mama ei.

Foto: odoraș.md

Prietenii prezentatoarei au remarcat că există tensiuni între soți, deoarece Kurban i-a fost infidel soției sale, iar ea este furioasă. Prin urmare, situația poate scăpa de sub control și pot apărea orcând dispute aprige între soți, ce ar ține de casă și alte bunuri.

Acum Omarov închiriază un apartament de elită la Moscova, deși el deține deja un apartament. Potrivit unor rapoarte, Borodina câștigă mai mult decât soțul ei, astfel încât, o parte semnificativă din achizițiile mari au fost făcute pe cheltuiala ei. Potrivit zvonurilor, Kurban nu are nicio afacere, dar are investiții în proiecte.

Ksenia plecase în Turcia în ajunul ședinței judecătorești, unde ar fi petrecut timp în compania copiilor, rudelor și prietenilor ei. Mulți au considerat că Borodin nu va rata audierea. Dar prezentatoarea a zburat din Turcia la Moscova pentru a participa la un nou proiect și pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten. Nici vorbă de instanță.

Foto: instagram.com / borodina

Sursa: 24smi.org 

Distribuie articolul: