Sărbătoare specială în familia regală britanică: Prințesa Anna a împlinit ieri 71 de ani. Desigur, rudele nu s-au putut abține să nu-i ureze prințesei Marii Britanii un la mulți ani. Primul care a făcut acest lucru a fost fratele ei mai mare, prințul Charles.

El a împărtășit pe Twitter o fotografie emoționantă cu el și sora lui mai mică în grădina Clarence House. În fotografie fratele o ține de mână pe sora sa, pe când Anna avea doar un an de zile. De asemenea, acesta a venit și cu o descriere sub fotografie: „Îi doresc prințesei regale o zi de naștere foarte fericită”.

Foto: bazaar.ru

Felicitările au apărut și pe contul oficial de Instagram al familiei regale, care este menținut în numele Elisabeta a II-a. Reprezentanții reginei au postat mai multe povești despre ziua de naștere a singurei fiice a Maiestății Sale.

Foto: bazaar.ru

 

Foto: instyle.ru

Royal Collection Trust s-au alăturat și ei cu cuvinte și dorințe calde. Reprezentanții au împărtășit o altă fotografie emoționantă de arhivă în care micul prinț Charles și mica prințesă Anna pozează alături de mama lor.

Foto: hello.ru

Sursa: bazaar.ru