Gisele Bündchen, Natalia Vodianova, Miranda Kerr ori Candice Swanopoel sunt doar câteva dintre super modelele care au făcut furori pe podiumurile de modă din toate colțurile lumii, însă ele au ajuns în lumina reflectoarelor pur și simplu, fără să-și fi dorit acest lucru. Agenții de recrutare caută modele în cele mai inedite locuri, motiv pentru care astăzi te invităm să afli cum au fost descoperite unele dintre cele mai celebre fotomodele.

Cara Delevingne

Acum model celebru, Cara Delevingne habar nu avea că va ajunge în lumina reflectoarelor. Era, însă, prietenă cu Genevieve Garner, fiica antreprenoarei Sarah Doukas, cunoscută pentru faptul că deține agenția de modeling “Storm” . Ea a descoperit-o pe Kate Moss, iar apoi a adus-o pe podium și pe Delevingne.

Miranda Kerr

Miranda Kerr a fost descoperită în timpul unui concurs de frumusețe desfășurat de revista Dolly, în 1997. Frumusețea ei i-a cucerit pe toți, iar de atunci aceasta s-a bucurat de un succes răsunător, ajungând chiar în show-urile Victoria’s Secret.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen s-a născut și a crescut într-un orășel mic din sudul Braziliei. În timp ce se afla la fast-food, în timpul unei excursii în Sao Paolo, a fost zărită de un agent de recrutare. Iar de acolo spre succesul răsunător, n-a fost decât un pas. În repetate rânduri, ea a fost cel mai bine plătit model din lume.

Behati Prinsloo

Un alt model celebru este, fără doar și poate, Behati Prinsloo. La fel ca și altele, ea nu-și imagina că va urma o astfel de carieră. Aceasta se afla în vacanță în Cape Town, atunci când un bărbat s-a apropiat de ea într-un magazin, întrebând-o dacă își dorește să fie model. Nu l-a plăcut, așa că l-a ignorat. Un an mai târziu, însă, ea s-a întors în Cape Town și a fost zărită de fiica lui Sarah Doukas, cea care a descoperit-o pe Kate Moss. Câteva luni mai târziu defila pe podiumurile de modă din Milano și Paris.

Natalia Vodianova

Povestea Nataliei Vodianova este, fără îndoială, una desprinsă din filme. Ea a crescut într-o familie modestă dintr-un orășel din Rusia și a fost zărită de un agent de recrutare în timp ce vindea fructe într-o piață. Pe lângă cariera uimitoare în lumea modei și a filmului, ea este cunoscută și pentru actele de caritate pe care le-a făcut, implicându-se în strângerea de fonduri pentru construcția unor locuri de joacă sigure pentru copii, dar și pentru ajutorarea familiilor care au copii cu nevoi speciale.

Kate Moss

Cunoscută pentru cariera fulminantă pe care o are, povestea lui Kate Moss în lumea modei a început în aeroportul JFK din New York. Se întorcea acasă, în Londra, cu familia, după o vacanță petrecută în Bahamas. Avea doar 14 ani.

Claudia Schiffer

Aceasta a fost văzută de un agent de recrutare într-un club din Dusseldorf. Ulterior, ea a devenit ambasadoarea unor branduri celebre, precum Chanel și Guess. Își dorea să devină avocat și să lucreze cu tatăl ei, însă viața a avut alte planuri cu ea.

Sursa: peroz.ro

Foto: Instagram

Distribuie articolul: