Lisa Kudrow, cunoscută pentru interpretarea rolului Phoebe din serialul Friends, a împărtășit cele mai recente știri despre filmarea noului episod special, dedicat proiectului.

Ediția specială a serialului va fi ca o emisiune TV. Într-un podcast realizat de Rob Lowe, actrița în vârstă de 57 de ani, Lisa Kudrow, a dezvăluit cum va arăta continuarea legendarului sitcom. Prima știre este că nu vom ști niciodată despre viitorul personajelor principale, dar filmările vor avea loc în același anturaj și cu același decor: „Acesta nu este un scenariu pentru un alt episod. Nu ne interpretăm personajele, ci doar ne reunim … ca prietenii. Nu va fi o reluare a proiectului”, a explicat Lisa. 

A doua știre este că filmările vor începe în această primăvară. Reamintim că, din cauza pandemiei, lansarea proiectului a fost amânată în mod repetat, probabil din acest motiv actorii au început să se pregătească independent pentru o viitoare reuniune. Lisa a recunoscut că a filmat deja ceva pentru numărul special. Se presupune că toți actorii au pregătit un mini-vlog. 

Primăvara trecută, s-a anunțat că se va filma o ediție specială cu ocazia jubileului de 25 de ani, cu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry. Se va reveni și la producătorii, și regizorii originali: Martha Kaufman, David Crane și Kevin Bright. În plus, filmările vor avea loc în același pavilion de la Warner Bros., în Burbank, unde au fost filmate toate cele zece sezoane.

Sursă: glamour.ru