În Italia, pe malul lacului Maggiore se află vila celebrului designer de modă Donatella Versace. Frumoasa locuință este constituită din patru etaje și are acces la unul dintre cele mai pitorești locuri din regiune. 

Dacă vei călători în apropierea graniței cu Italia și Elveția, nu uitați să treceți și pe la Lacul Maggiore. Acolo unde se află superba vilă a Donatellei Versace, pentru care designerul ar fi achitat 5,6 milioane de dolari.

Suprafața totală a vilei, denumită „La Verbanella” este de 1400 metri pătrați. În total, casa are 50 de camere, dintre care 20 de dormitoare, 12 săli de baie, o bibliotecă proprie și un living cu șemineu, care a devenit principala atracție a conacului. Acest șemineu se bucură de  mare atenție datorită peretelui situat deasupra lui unde și-au lăsat autografe cele mai renumite figuri din lumea celebrităților.

Vila în nuanțe de roz pal este decorat în stilul clasic italian. În apropierea vilei există o grădină luxuriantă, o piscină în aer liber și un lac, dar și o ieșire separată către Lacul Maggiore.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: