În presă au apărut de mai multe ori zvonuri potrivit cărora excentrica actriță engleză Emma Watson ar avea o relație cu actorul și regizorul James Franco. Aceste zvonuri par să se fi confirmat acum câteva zile, când chipul grațioasei acrițe a apărut tatuat pe gâtul lui Franco...

Nu veți găsi bărbat care să vrea să-și tatueze pe gât chipul unei femei de care nu-i pasă nici cât negru sub unghie. Evident, tatuajul pe care și l-a făcut James Franco, este simbolul unei profunde admirații pe care acesta o manifestă față de actrița din „Harry Potter”.

uy

Eu o iubesc pe Hermoine”, a scris Franco, în descrierea fotografiei care a stârnit admirație și interes deopotrivă.

Hermoine este numele personajului feminin din Harry Potter, jucat de Emma Waton.

Abia mai târziu am aflat că ceea ce părea a fi un tatuaj pe gâtul lui Franco, era, de fapt, o editare în Photoshop a une fotografii originale cu actorul. Capodopera aparține nimănui altuia decât lui Shane Randall, devenit celebru pentru lucrările sale editate în Photoshop.

Peste 250 de vedete i-au pășit pragul pentru a-și crea colaje suprarealiste cu chipurile lor, printre care și Prințul William, împreună cu ducesa de Cambridge.

Emma și James au făcut cunoștință pe platoul de filmări pentru producția „This Is the End” (2013).

Amintim, de asemenea, că anterior, zvonurile au cuplat-o pe Emma Watson și cu Prințul Harry. Harry ar fi de-a dreptul cucerit de actriță, pentru că Emma este nu doar frumoasă și ambițioasă, ci și foarte inteligență. Cu ea, ar avea despre ce vorbi!  Emma este aactrița care a mărturisit, în fața adunării ONU, că este adepta egalității drepturilor dintre bărbați și femei, optând pentru dreptul fiecărei femei de a alege. Antrerior, presa anunța că Emma Watson a fost desemnată drept cea mai importantă feministă din 2014, printre celebrități. Acest detaliu l-a constatat organizația „Ms. Foundation for Women”. Vedeta a lansat campania „He For She”, prin care îi solicita pe bărbați să opteze pentru egalitatea drepturilor dintre sexe.

Emma se află și în fruntea unui clasament realizat de bărbați, al celor mai impunătoare femei din 2015.

Distribuie articolul: