Tragedie de nedescris pentru o familie din Republica Moldova. Un tânăr tătic a decedat la data de 25 iunie, în urma unui tragic accident. Pentru ca trupul bărbatului să fie adus acasă, familia are nevoie de ajutorul nostru. Să nu uităm de #faptabunacaremuladuna. 

Familia lui Alexei merită să-și i-a rămas bun de la el, iar noi putem să-i ajutăm. Până în acest moment a fost colectată suma de 1100 euro, însă suma necesară pentru repatriere este de 2.300 de euro. 

„Dragi prieteni, cunoscuți, oameni cu credință, s-a stins din viață un om cu inima mare, un tată și un soț iubitor și un prieten adevărat, cei ce l-au cunoscut o știu bine. Alexei Yatskov astăzi și-a pierdut viața într- un tragic accident pe autostrada la intrare in Italia, din cauza oboselii a pierdut controlul volanului și s-a lovit în parapet, la sosirea medicilor Alexei era fără suflare. Durere fără margini. Ai lăsat în urma ta Scumpul Nostru, un puișor de copil îți va simți lipsa tot restul vieții.
Dragilor noi nu vrem să facem bani din asta, suntem o familie muncitoare, cu venit modest, starea noastră financiară nu ne permite să-i transportăm corpul neînsuflețit a lui Alexei în tară, nici măcar să mergem să ne luăm rămas bun de la el. Ne dorim foarte mult să-l aducem în țară să-l petrecem pe ultimul drum după tradițiile și obiceiurile noastre creștine. Vă rog pe toți cei ce ne cunoașteți, prietenii ,oameni de credință, ajutați-ne cu cât vă lasă inima ca să-l aducem pe Alexei în Republica Moldova. Dumnezeu să vă răsplatească”, a scris pe pagina de Facebook soția lui Alexei. 
„Orice donație mică sau mare este importantă pentru noi”, a mai adăugat ea.
Pentru cei care doresc să-i ajute, datele pentru a dona le găsiți aici:
Datele bancare
Destinatar: Tetyana Yatskova
Cont bancar: IT17F3608105138241061441081
Numar card: 5333 1711 5037 6396

Distribuie articolul: